Chat with us, powered by LiveChat
Meer weten over Cloud Security? Neem contact op met een specialist.

Cloud Security

Steeds vaker kiezen organisaties voor de cloud. Ook werken veel organisaties al in de cloud, door bijvoorbeeld het gebruik van Office365 of Dropbox. Dat brengt risico’s met zich mee voor het beheer en de beveiliging van data. Het wordt tijd om weer een compleet inzicht te krijgen in het netwerk met gedetailleerde informatie over gebruikers-, folder- en file-activiteiten binnen sanctioned SaaS-applicaties.

Onze Cloud security oplossingen stellen je in staat om ook controle te krijgen over de data die in de cloud is opgeslagen (zowel IaaS, SaaS, Paas). Zo ben je, onafhankelijk van de cloud providers of SaaS dienst, in staat om hetzelfde beheer en security uit te oefenen als je gewend was op de on-premise infrastructuur.

Neem contact op voor persoonlijk advies

Grip op uw cloud security

Dankzij onze cloud security:

  • heb je de mogelijkheid om gebruikers in quarantaine te zetten op het moment dat een overtreding plaatsvindt;
  • kun je verregaande analyse uitvoeren van dagelijks gebruik, waardoor je snel kunt vaststellen of er zich binnen het netwerk een risico bevindt;
  • heb je complete zichtbaarheid in alle gebruikers, folders en file activiteiten, met een gedetailleerde analyse zodat je op de hoogte bent van alles wat er gebeurt op het netwerk op elke moment van de dag;
  • krijg je geavanceerde threat protectie die bekende bedreiging blokkeert en onbekende bedreigingen herkent en vervolgens blokkeert.

Demo nodig? Neem dan via onderstaande formulier contact met ons op en wij regelen het allemaal voor je.

Neem contact met ons op