Meer weten over veilig werken in de cloud? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Cloud Security

Steeds vaker kiezen organisaties voor werken in de cloud. Veel voorkomende applicaties zijn bijvoorbeeld Office365 of Dropbox. Naast de vele voordelen die de cloud met zich meebrengt zijn er ook risico’s voor het beheer en de beveiliging van data. Hoe meer gebruikers je hebt, hoe meer onoverzichtelijk het kan worden. Daarom wordt het tijd om weer een compleet inzicht te krijgen in het netwerk met gedetailleerde informatie over gebruikers-, folder- en file-activiteiten binnen sanctioned SaaS-applicaties.

Onze Cloud Security oplossingen stellen je tevens in staat om controle te krijgen over de data die in de cloud is opgeslagen (zowel IaaS, SaaS als Paas). Zo ben je, onafhankelijk van de cloud provider(s) of SaaS dienst, in staat om hetzelfde beheer en security uit te oefenen als je gewend was op de on-premise infrastructuur.

Stel je vraag of vraag een offerte aan

Grip op uw cloud security

Dankzij Cloud Security van Lantech:

  • Heb je de mogelijkheid om gebruikers in quarantaine te zetten op het moment dat een overtreding plaatsvindt;
  • Kun je verregaande analyse uitvoeren van dagelijks gebruik, waardoor je snel kunt vaststellen of er zich binnen het netwerk risico’s bevinden;
  • Heb je complete zichtbaarheid in alle gebruikers, folders en file activiteiten met een gedetailleerde analyse, zodat je op elk moment van de dag op de hoogte bent van alles wat er gebeurt in het netwerk;
  • Krijg je geavanceerde threat protectie die bekende bedreiging blokkeert, onbekende bedreigingen herkent en vervolgens effectief blokkeert.

Wilt u de voordelen zelf ondervinden? Neem dan via onderstaande formulier contact met ons op. Wij zorgen voor een demo en professioneel advies.