Meer weten over de mogelijkheden van wireless? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Wireless experts

Lantech is al ruim 20 jaar actief als gespecialiseerd leverancier van wireless oplossingen. Wij beschikken over een team van zeer ervaren wireless specialisten die helpen met advies, wifi site-survey, ontwerp, implementatie tot en beheer van de wifi omgeving.

Wireless-as-a-Service (WaaS)

Indien gewenst nemen wij de gehele wireless omgeving voor onze rekening qua design, implementatie en beheer. Hierbij kun je denken aan volledige Wireless-as-a-Service (WaaS) vanuit ons Networks Operations Center tot en met managed security services waarbij wij nog een stap verder gaan door ook de potentiële beveiliging risico’s te monitoren en hierop te acteren.

De toekomst is hier: 802.11ax

De nieuwste Wi-Fi standaard, en volgens experts ook meteen de laatste, is 802.11ax. Wat betekent 802.11ax? Wat kan ik ermee? Welke uitdagingen komen er bij deze nieuwe standaard kijken? Je leest er meer over in dit e-book, uitgegeven door Aerohive Networks.

Download je gratis kopie hier.

De wireless experts van NL

Lantech is al ruim 20 jaar actief als gespecialiseerd leverancier van wireless oplossingen. Wij beschikken over een team van zeer ervaren wireless specialisten die helpen met advies, wifi site-survey, ontwerp, levering van Aerohive Networks, implementatie en beheer van de wifi omgeving.

Secure WiFi

Beveiliging is de hoeksteen van ieder modern wired en wireless netwerk. Daarom helpen wij als netwerkbeveiligingsbedrijf jouw organisatie in iedere fase. Van ontwerp, implementatie en beheer tot advies in hoe design, configuraties en controls bijdragen aan het maximaliseren van uw beveiligingsniveau.

Vraag een offerte aan