Egress, de oplossing voor beveiligd mailen

Lantech is dé leverancier van Egress voor de Benelux. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de levering, implementatie, support en beheer van het Egress Secure Mail platform voor beveiligd mailen.

Meer dan 90% van de datalekken ontstaan door menselijke fouten. Veel van die fouten betreffen het verkeerd versturen van mail. Of het nu de verkeerde e-mail ontvanger is, of de verkeerde bijlage, of het verkeerd gebruiken van het CC veld, het overkomt en overkwam ons allemaal wel eens. Hoe heerlijk zou het zijn als er op basis van slimme technologie een melding zou worden gegeven als er een gevoelig document naar een ontvanger wordt verstuurd die niet in mijn bedrijf zit, of waarnaar ik nooit zulke data verstuur, of naar een onveilig e-mail domein. Hoe fijn zou het zijn als ik deze gevoelige informatie kan versleutelen, zodat het, als het ondervangen wordt, niet gelezen kan worden.

Dit is precies wat Egress biedt. Het is een volledige geïntegreerde tool-set die het gedrag van de gebruiker herkent, de inhoud van de e-mail vaststelt en op basis van beleid voor zorgt dat de e-mail op de goede plaats aankomt op de juiste manier (al dan niet versleuteld). Ook het blokkeren van bepaalde inhoud behoort tot de mogelijkheden.

De voordelen van Secure Mail van Egress:

  1. Veilig mailen met iedereen in de wereld
  2. Gebruikers worden automatisch verwittigd als zij een fout (al dan niet bewust) maken of het beleid schenden.
  3. Zeer gemakkelijk te gebruiken
  4. Zeer gunstig geprijsd.

Lantech, de Egress leverancier van Nederland

Onze Egress diensten bestaan uit:

  • Leveringen van alle Egress Secure Mail producten;
  • Support & maintenance;
  • Ontwerp, implementatie, migratie;
  • Managed Secure mail

Stel je vraag of vraag een offerte aan