Endace

Lantech is dé leverancier van Endace packet-capture appliances voor de Benelux. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de levering, implementatie, support en beheer van het Endace productenportfolio.

Endace Probes bieden 100% nauwkeurige packet-capture appliance in combinatie met een scala aan netwerk security en performance monitoring applicaties zoals  IDS, NPM en APM-tools. Endace Probes worden wereldwijd gebruikt door o.a. banken, telco’s, retailers, hostingproviders, gezondheidszorg en overheidsinstanties voor volledig recorden van netwerkverkeer.

Lantech, de Endace Gold Partner

Onze Endace diensten bestaan uit:

  • Leveringen van alle Endace packet-capture producten;
  • Support & maintenance;
  • Ontwerp, implementatie, migratie;
  • Managed Security Services;

Waarom netwerk verkeer opnemen en wat levert het ons op?

Net zoals virtualisatie een revolutie teweeg heeft gebracht in de implementatie en het beheer van servers en applicaties, zal ook virtualisatie een revolutie teweegbrengen in de netwerkanalyse. Het vereist een gedistribueerd analyseplatform dat elk pakket kan opnemen en die pakketgeschiedenis beschikbaar kan maken voor de teams en tools die het nodig hebben. Denk hierbij aan DevOps teams, Security teams en de Compliance teams. Vandaag de dag is het nazien van logs niet meer voldoende om alle pakketten te kunnen analyseren die over het netwerk circuleren.

Endace heeft een open platform ontwikkeld, in 1 device, die elke organisatie in staat stelt om:

  1. Geld te besparen; Door meerdere security en performance analyse applicaties op een 1 integraal platform aan te bieden
  2. Flexibel te zijn (Agile); Zeer eenvoudige implementatie van de gewenste analysetools, waar en wanneer je ze wilt.
  3. Zeker te zijn; Netwerkgeschiedenis levert 100% zeker bewijs voor snel en sluitend onderzoek van prestatieproblemen en beveiligings- risico’s en incidenten.

Stel je vraag of vraag een offerte aan