Fortinet

Lantech is dé leverancier van Fortinet voor geheel Nederland. Wij zijn volledig gespecialiseerd in de levering, implementatie, support en beheer van alle Fortigate security en networking producten.

Met de Fortinet Security Fabric bieden wij een integraal en volledig geautomatiseerd platform met alle security en networking functionaliteiten die je nodig hebt om jouw organisatie optimaal te beschermen tegen de cyberaanvallen en een beheersbare netwerk infrastructuur te realiseren. Niet voor niets is Fortinet wereldwijd marktleider van firewalls voor het middensegment en leveren de Fortigate’s de hoogste prijs-kwaliteit verhouding in de markt.

Lantech, de Fortinet Partner

Onze Fortinet diensten bestaan uit:

  • Leveringen van alle Fortinet producten;
  • Support & maintenance (7×24);
  • Ontwerp, implementatie, migratie;
  • Fortinet Managed Services (beheer);
  • Fortinet Managed Security Services (monitoring).

Gespecialiseerde partner van Fortinet

Lantech is al een gespecialiseerde partner van Fortinet. Naast het leveren van het gehele security en networking portfolio beschikken wij over een team met ervaren en gecertificeerde Fortinet specialisten en kunnen wij 7/24 support en beheer uitvoeren op de gehele Fortinet lijn. Graag nodigen wij je uit om een kijkje te nemen bij één van onze referenties, een bezoek te brengen aan ons Fortinet demo lab of met één van onze gratis Fortigate units te testen voor evaluatiedoeleinden. 

Met de Fortigate’s van Fortinet zijn alle bedreigingen op je netwerk onder controle en heb je zicht op alle applicaties, gebruikers en data in je bedrijfsnetwerk.

 

 

Stel je vraag of vraag een offerte aan