Meer weten over HP Aruba Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

HP Aruba

Lantech is al jaren de leverancier en beheer partner van Aruba Networks en HP. Wij beschikken over vele referenties in diverse sectoren en hebben alle specialisaties in huis voor een succesvolle leveringen en implementaties van Aruba switching, routing en wireless oplossingen.

De networking oplossingen van van Aruba Networks (onderdeel van HPE) bieden een oplossing voor ieder bedrijfsnetwerk. Of het nu gaat om een infrastructuur voor het MKB of een veeleisende enterprise netwerk, Aruba Networks heeft voor iedere situatie een geschikte access point, router of switch. Mede door de integratie met Aruba Central, het Networks Access Control (NAC) platform genaamd ClearPass en het Airwave Network Management zijn de access points, routers en switches ook eenvoudig via single glass te beheren. Beheer kunt u zelf uitvoeren of volledig uitbesteden aan Lantech.

D access points, routers en switches van Aruba Networks zijn er in vele opties en smaken, variërend van budget vriendelijk tot uitgebreide functionaliteiten van enterprise niveau. Graag adviseren wij voor u de meeste ideale configuratie.

Onze HP Aruba diensten bestaan uit:

  • Levering van alle Aruba networking producten;
  • Managed Services (volledige uitbesteding);
  • Support & maintenance (7×24);
  • Ontwerp, implementatie, migratie.

Aruba_Networks HP

Stel je vraag of vraag een offerte aan