Meer weten over LogRhythm? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

LogRhythm

LogRhythm is de snelst groeiende onafhankelijke SIEM fabrikant ter wereld. Het Security Intelligence Platform van LogRhythm is gepatenteerd en vormt een eenheid tussen SIEM, log management, netwerk en vergevorderde security analytics. Het biedt organisaties over de gehele wereld de mogelijkheid om gaten in het netwerk en de meest geavanceerd cyberdreigingen te ontdekken en er snel op te reageren.

Lantech & LogRhythm

Lantech heeft een strategisch partnership gesloten met LogRhythm, de Security Intelligence Company. “LogRhythm heeft bewust gekozen voor Lantech, omdat het een sterke partij is in Nederland. De samenwerking met LogRhythm biedt een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten. De toenemende cybercrime proactief monitoren en de tijd om cybercrime op te sporen te verkleinen is een uitdaging met de hedendaagse middelen, maar bedrijven willen wel de risico’s minimaliseren.”

Meer weten over de oplossingen van LogRhythm?

Voor meer informatie over de oplossingen van LogRhythm, kunt u contact opnemen met onze afdeling Sales (per mail of telefonisch), of u kunt het contactformulier invullen.

LogRhythm SIEM dashboard

Stel je vraag of vraag een offerte aan