OneLogin voor SSO, Multi-factor authenticatie en IaM

Lantech is dé leverancier van OneLogin voor de Benelux. OneLogin is marktleidend Identity & Access Management platform en integreert functies zoals Single-Sign-On, Unified Directory, Multi-factor authenticatie in een single cloudgebaseerd platform.

Om ervoor te zorgen dat alle mensen binnen je eigen organisatie veilig en simpel kunnen inloggen biedt Lantech de cloud gebaseerde technologie van Onelogin. Onelogin is een betaalbare Identity & Access Management (IaM) oplossing die ervoor zorgt dat alle medewerkers zich op een eenduidige, eenvoudige maar zeer veilige manier authentiseren ongeacht de gebruikte applicatie of infrastructuur. Ook wordt het aanmelden met meerdere factoren (multifactor authenticatie) ondersteund. Met Onelogin is het ook mogelijk om uw medewerkers 1 maal veilig te laten aanloggen om vanaf daar toegang te krijgen tot alle applicaties zonder nogmaals per applicatie te hoeven inloggen (Single Sign On).

De belangrijkste voordelen van OneLogin zijn:

  1. Efficiencywinst, medewerkers en IT afdelingen zijn fors minder tijd kwijt aan wachtwoordenbeleid en aanmeldpogingen.
  2. Veiligheid, omdat het wachtwoordenbeleid wordt uitgevoerd door Onelogin kun je met zeer sterke wachtwoorden werken, de multi-factor authenticatie voegt een grote boost aan de veiligheid toe.
  3. Werkplezier, de gebruikerservaring van de medewerkers en de IT afdeling word veel positiever, omdat echt veilig werken nu enorm makkelijk wordt gemaakt.
  4. Met OneLogin heb je een state-of-the-art multi-factor authenticatie en single-sign-on oplossing tegen een zeer attractief prijsmodel.

Lantech, de OneLogin Partner

Onze OneLogin diensten bestaan uit:

  • Leveringen van alle OneLogin producten;
  • Support & maintenance;
  • Ontwerp, implementatie, migratie;
  • Managed Security Services;

Stel je vraag of vraag een offerte aan