Meer weten over Varonis? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Varonis

Lantech is de leverancier van Varonis voor Nederland. Varonis is een pionier in het beveiligen en analyseren van data, gespecialiseerd in software voor databeveiliging, governance, compliance, classificatie en analyse.

Varonis detecteert insider threats en cyberaanvallen door middel van het analyseren van file activiteiten en gebruikersgedrag; het voorkomen van rampen door het vergrendelen van gevoelige data; en behoud door middel van automatisering een veilige status.

Inzicht in ongestructureerde data dankzij Lantech

Vaak is binnen organisaties niet bekend wie er toegang heeft tot welke delen van het netwerk en bestanden. Wij geven je een totaaloverzicht van welke accounts waartoe toegang hebben inclusief een analyse van welke gebruikers er toegang hebben tot informatie die ze niet nodig hebben om hun werk te doen.

Ongestructureerde en semi-ongestructureerde data groeit explosief waardoor organisaties steeds vaker de grip & controle over hun eigen (kwetsbare) data verliezen. In de gemiddelde organisatie bestaat 80% van de data uit ongestructureerde data (word, pdf, email etc).

Met het data protection platform van Varonis wordt het eenvoudiger om ongestructureerde data op het netwerk te begrijpen én te beveiligen. Je ziet verbanden van de meest kritische data, de data die het vaakst ingekeken wordt en welke data de hoogste risico heeft. Meer weten? Neem contact op voor demo of gratis proefinstallatie.

Onze Varonis diensten bestaan uit:

  • Leveringen van alle producten wereldwijd;
  • Support & maintenance (7×24);
  • Ontwerp, implementatie, migratie;
  • DRA;
  • Managed Services;
  • Managed Security Services.

Benieuwd wat er voor jouw organisatie mogelijk is? We bespreken het samen.

Stel je vraag of een vraag een offerte aan