Scans en assessments

Een effectieve IT beveiliging vergt meer dan de aanschaf en installatie van technische oplossingen. Zo is het opstellen van een visie, strategie en architectuur essentieel om een goede basis te creëren voor een effectieve en breed geaccepteerde IT beveiliging binnen uw organisatie. IT beveiliging is een kwestie van mensenwerk, waardoor aandacht voor niet-technische aspecten van essentieel belang is.

Wij kunnen u op dit gebied onder andere ondersteunen met de volgende scans en assessments:

IT Security Quick Scan
Door middel van interviews wordt met de IT Security Quick Scan gezocht naar het antwoord op de vraag “Wat doen wij aan IT beveiliging binnen onze organisatie en is dit voldoende?”. Als referentiemodel worden ISO127001 en ISO127002 gebruikt. Na afloop van de scan weet u welke onderdelen van uw IT-beveiliging aandacht vereisen en hoe u deze kunt verbeteren.

Network Security Assessment
Dankzij de hedendaagse digitalisering en de mogelijke cyber risico’s is het belangrijk dat u zich afvraagt of uw firewall nog wel opgewassen is tegen deze dreigingen. Dit is een van de vraagstukken waar de Network Security Assessment antwoord op geeft. Uw netwerk wordt onder de loep genomen en worden beoordeeld op ontwerp, inrichting en veiligheid.

Kwetsbaarheidsscan
De kwetsbaarheidsscan brengt voor u in kaart welke IT systemen (netwerk componenten, servers, etc.) onvoldoende zijn beveiligd doordat deze niet op de juiste manier zijn geconfigureerd en/of onderhouden zijn. Deze scan wordt grotendeels geautomatiseerd uitgevoerd en onderzoekt uw beveiligingssystemen op diverse kwetsbaarheden.

Meer informatie
Indien u meer informatie wilt, of met ons van gedachten wilt wisselen over wat wij voor kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.