Security Benchmarkonderzoek

Naar een volwassen, wendbare IT-organistie met het Lantech benchmark onderzoek. Voor dit onderzoek zijn Nederlandse bedrijven benaderd met 500 tot 10.000 medewerkers. Zij zijn actief in verschillende sectoren, waaronder de detail- en groothandel, financiële dienstverlening, gezondheids- en welzijnszorg, onderwijs, industrie en overheid.

In het rapport kunt u lezen u hoe uw vakgenoten denken over de belangrijkste thema’s rond security, mobility en usability. Door uw eigen IT-organisatie te toetsen aan de benchmark weet u welke prioriteiten andere bedrijven stellen. Dat helpt keuzes te maken die voor uw organisatie de kansen op succes vergroten.

Meedoen
U wilt graag weten waar u staat ten opzichte van vakgenoten, maar heeft niet meegedaan aan de benchmark. Dat kan alsnog via deze pagina. Door online, anoniem, vragen te beantwoorden kunt u de uitkomsten voor uw bedrijf vergelijken met andere deelnemers.

De resultaten zijn direct grafisch inzichtelijk.

Wilt u het Lantech benchmark onderzoek digitaal lezen? Dat kan hier Lantech Benchmark onderzoek      .
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.