Meer weten over hoe we een specifiek segment beter beveiligen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Segmenten

Lantech levert oplossingen voor uitdagende vraagstukken en ontwikkelingen in specifieke marktsegmenten. Doordat wij segment georiënteerd zijn begrijpen wij wat er speelt en hoe wij techniek en diensten hierop het beste kunnen laten aansluiten. 

Hoewel cybercriminelen niet zo snel discrimineren, zijn wij van mening dat in ieder segment de uitdaging en ontwikkelingen anders zijn door o.a. geldende regelgeving, locatie afhankelijkheid, dynamiek van de business, risico niveau en beschikbare budgetten. Om hier zo goed mogelijk op in te spelen, heeft Lantech branche specifieke visie en oplossingen ontwikkeld voor de segmenten Zorg, Onderwijs, Industrie, Logistiek en Overheid.

Industrie

Meerdere locaties, een divers pallet aan apparaten die toegang willen tot het netwerk, maar toch één corporate IT-beleid. Het beheren van de IT-omgeving en het buiten de deur houden van cyber criminelen binnen je industriële organisatie is een enorme uitdaging.

Meer informatie

Logistiek

Het netwerk van logistieke organisaties vraagt om 24×7 monitoring, eenvoudig beheer en schaalbaarheid. Het niet beschikbaar zijn van het netwerk kan bij logistieke organisaties niet voorkomen. Lantech is ook de partner voor Logistieke organisaties.

Meer informatie
Naast een betrouwbaar en flexibel netwerk zijn eenvoudig beheer, schaalbaarheid en kostentransparantie kernvoorwaarden voor een logistieke organisatie.

Overheid

Flexibele werkplekken, iedereen toegang tot het netwerk en online informatie delen zijn een aantal onderwerpen waar een IT-afdeling van een overheidsinstelling dagelijks mee te maken heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij jouw IT netwerk toekomstbestendig.

Meer informatie

Onderwijs

Een hoge dichtheid, ervoor zorgen dat leerlingen niet bij de tentamens kunnen en ervoor zorgen dan onbevoegden geen toegang hebben tot leerlinggegevens zijn maar een klein aantal van de uitdagingen waar de IT-afdeling van scholen mee te maken heeft. Dankzij jarenlange ervaring met scholen kunnen wij je perfect adviseren en assisteren in het beheersbaar houden van het IT netwerk.

Meer informatie

“Wij doen graag zaken met Lantech omdat we snelle en deskundige ondersteuning krijgen en de lijnen lekker kort zijn. En daar houden wij van”

Peter Udo - Hoofd ICT HMC vakschool

Zorg

Beveiliging van medische dossiers en persoonlijke gegevens is een topprioriteit binnen de zorg. Ook een altijd werkend Wi-Fi netwerk is onlosmakelijk met de zorg verbonden. Patiënten willen niet alleen toegang tot hun dossier, maar willen tijdens hun verblijf toegang tot het netwerk. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring en laat u door ons adviseren.

Meer informatie

Een advies op maat