Meer weten over wat wij voor de Industrie sector betekenen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Industrie

Bedrijven in de Industriële sector hebben specifieke kenmerken, waardoor de beveiliging ook andere invalshoeken heeft. Het beveiligen en beheren van zowel de kantooromgeving als operationele systemen (SCADA) en vaak diverse locaties met 7×24 beschikbaarheid eisen is vaak een uitdaging. Eén IT-beleid vanuit corporate is vaak gewenst, maar dit moet een locatie of operationele systemen niet in effectiviteit belemmeren.

Daarnaast komen cyber criminelen op een steeds geavanceerde manier het netwerk binnen. Hierdoor vormen naast de geijkte apparaten ook camera’s, 3rd-party systemen en handhelds een bedreiging. Allemaal kunnen ze immers toegang tot het netwerk van de organisatie verschaffen. Lantech beveiligt diverse bedrijven in de Industriële sector. Weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Stel je vraag of vraag een offerte aan

Al 20 jaar de security specialist in de Industrie

Lantech levert voor zowel kleinere als grote Industriële bedrijven niet alleen de beste netwerkbeveiliging, maar combineren dit met uitmuntende kennis van firewall, networking en security.

Refcase: Nooteboom Trailers

Bij Nooteboom Trailers is de verouderde en inflexibele netwerkbeveiliging vervangen door onze Palo Alto Networks oplossing. Via een demonstratie heeft Lantech de mogelijkheden kunnen laten zien. Nu ervaren de beheerders van de Groep de eenvoud in het beheer van de firewall.

Er was vanaf het begin een goede klik tussen onze mensen en die van Lantech. Ze begrepen goed wat ons bedrijf nodig had en kwamen met de juiste oplossing daarvoor.