Meer weten over hoe wij logistieke bedrijven beter beveiligen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Logistiek

Het netwerk van een logistieke organisatie brengt andere uitdagingen met zich mee. Een distributiecentrum voorzien van wifi is zo’n voorbeeld; het is een dynamische omgeving met een voortdurend veranderende schapinrichting. 

7×24 beschikbaarheid en beveiliging van systemen is key, terwijl het beheer wel betaalbaar moet zijn en schaalbaarheid in de sector hier onlosmakelijk mee is verbonden. Het niet beschikbaar zijn van het netwerk mag bij de meeste logistieke organisaties niet voorkomen. Tevens werken veel logistieke bedrijven met 3rd- party integraties in het logistieke proces wat potentiële beveiligingslekken kan veroorzaken. Lantech beheert en beveiligt netwerken van diverse logistieke bedrijven. Weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Stel je vraag of vraag een offerte aan

Een werkend netwerk in elke stelling

Voor een Wi-Fi netwerk in een logistieke organisatie zonder uitval en het beste bereik, is het cruciaal om exact te meten waar de AP’s geplaatst dienen te worden. Door directionele antennes in te zetten kan ook in de paden tussen alle stellingen een werkend netwerk worden verzekerd. Gebruikers van het netwerk verplaatsen zich immers door alle paden en tussen stellingen, waardoor het een vereiste is dat de access points de verbinding naadloos van elkaar overnemen. De inrichting moet bovendien interferentie voorkomen.

Refcase: Nabuurs

Distributiecentra voorzien van Wi-Fi is een enorme uitdaging. Niet alleen het grote oppervlakte, ook de voortdurend veranderende schapinrichting vraagt om een state-of-the-art wireless oplossing. Onze oplossingen bieden een maximale flexibiliteit in combinatie met eenvoudig beheer.

Lantech is voor Nabuurs de ideale partner; zij heeft de juiste kennis en expertise in huis.