Meer weten hoe wij onderwijs instellingen beter kunnen beveiligen? Neem contact op met Lantech

Onderwijs

Onderwijs vindt steeds meer online en minder in de boeken plaats. Lesmateriaal wordt digitaal tijdens de les gedeeld. Maar de sector moet wel bij de les blijven!

Regulering van bepaalde website categorieën, beveiliging van examen en persoonsgebonden informatie is binnen het onderwijs belangrijk. Door de sterke Bring-Your-Own-Device trend in het onderwijs wil je ook niet dat ”besmette” devices het eigen netwerk infecteren. Hoe open de cultuur binnen de educatie sector ook is, je wilt zelf bepalen wie toegang krijgt tot welke data en onbevoegden buiten de deur houden.

Het aantal apparaten dat toegang wil tot het netwerk blijft alleen maar stijgen. Het vaste en met name wireless netwerk moet veel apparaten tegelijk aan kunnen en dynamisch kunnen schalen bij piekbelastingen. Lantech beheert en beveiligt veel onderwijsinstellingen. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Lantech, dé onderwijs partner in de IT

Dankzij ruim twintig jaar ervaring, hebben wij veel ervaring in het verbeteren van het IT netwerk voor onderwijsinstellingen. Wij delen graag onze kennis en kunnen je op allerlei gebieden adviseren en ondersteunen om het netwerk naar het volgende level te krijgen zodat leerlingen en docenten veilig en snel kunnen werken.

In de afgelopen jaren heb ik met Lantech een prima partner voor de beveiliging en levering van onze WiFi infrastructuur.

Johan Hommes - ICT Management Stichting Elan

Refcase: Pius X College

Zoals bij veel scholen heeft het Pius-X College te maken met een hoge dichtheid aan gebruikers in een relatief klein gebied. Het draadloze netwerk moet de capaciteits- en performance eisen aankunnen zonder piekproblemen. De oplossing die Lantech bij Pius X College implementeerde zorgde voor een sterk verbeterde flexibiliteit en beheersbaarheid.

Lees hier de refcase van het Pius X College

Lantech biedt met de oplossing van Aerohive een toekomstvast draadloos schoolnetwerk voor elk soort gebruik.

Neem contact op met onze specialisten

Neem contact op voor een persoonlijk advies voor uw omgeving