Meer weten wat wij voor jouw gemeente kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen je er graag meer over!

Overheid

Steeds meer burgerzaken vinden online plaats. Ook wordt meer gebruik gemaakt van flexibele werkplekken en willen bijvoorbeeld gemeentes gasten toegang geven tot het netwerk, maar de Gemeente van Toekomst kent wel een aantal cybersecurity uitdagingen.

Meer apparaten vragen toegang tot het netwerk, maar wie waar bij kan en mag moet wel overzichtelijk blijven. Een datalek, zowel bewust als onbewust, ligt op de loer. Met name gemeenten zijn veel tijd en geld kwijt met het repareren van datalekken. Dit kost lokale overheid miljoenen euro op jaarbasis, aldus het onderzoek van ambtenarenblad Binnenlands Bestuur naar het aantal datalekken bij de gemeentelijke sector. Lantech beheert en beveiligt veel lokale overheden. Wil je weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Refcase: Gemeente Dronten

Bij de Gemeente Dronten was men op zoek naar een eenvoudiger en niet-tijdrovend beheer van de firewall. Wetende dat dit sneller kon, ging de afdeling systeembeheer op zoek naar andere oplossingen en kwamen bij Lantech terecht. Resultaat: overzichtelijk, eenvoudig beheer en pro-activiteit.

Dé security partner voor de lokale overheid

Lantech heeft meer dan twintig jaar ervaring in het implementeren en beheren van netwerk en cybersecurity oplossingen bij gemeentes. Wij kunnen daardoor bouwen op jarenlange ervaring en perfect assisteren. Niet alleen de beste netwerkbeveiliging wordt geleverd, maar dit in combinatie met uitmuntende kennis van het voorkomen van datalekken en realiseren van een flexibele en veilige toegang voor zowel burgers als medewerkers. Weten hoe? Neem dan contact met ons op.

Stel je vraag of vraag een offerte aan