Swim to fight Cancer | Team Lantech

Swim to fight cancerOp zondag 2 september zwemt een team van Lantech mee aan de actie Swim to Fight Cancer. Op 2 september springen 4 Lantech’ers het water van de vecht in voor een afstand van 2 kilometer. Samen maken we een vuist tegen kanker.

Het is de eerste keer dat dit zwemevenement plaatsvindt in de gemeente Stichtse Vecht. De opbrengst van de actie komt ten goede van Stichting Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en –preventie via KWF Kankerbestrijding. Met behulp van de donaties kunnen beurzen gefinancierd worden voor jonge, talentvolle onderzoekers, waarmee zij zich verder kunnen ontwikkelen en specialiseren binnen de oncologie.

Het zwemevenement vraagt de zwemmers minimaal € 250,00 p.p. op te halen. Doneren kan aan deelnemers en aan teams. Helpt u (namens uw organisatie of individueel) ons een mooi bedrag op te halen? Wordt dus onze donateur! Doneren kan via onze teampagina of individueel (zie links hieronder).

Team Lantech
Zoals gezegd kunt u ook de zwemmers individueel sponsoren. Team Lantech is:
Ingrid Peters
Jeffrey Krijnders
Ramon Wulffraat
Gemma Kerkhof

Onze donateurs
Onze donateurs krijgen een eervolle vermelding op deze pagina: van donerende organisaties publiceren we het logo. Bij donaties vanaf € 500,00 wordt het logo ook op de kleding van de zwemmers gedrukt. Help ons dus een mooi bedrag binnen te halen voor Stichting Fight cancer!

Donateurs:
Logo rlsParra's helping handAnonieme donatie
De IndrukdonateursSpirit Energy
TravionKanovereniging KeistadFrontierBV
Aerohive Networks
Swim to fight cancer
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.