Technische Consultancy

De eerste stap in een effectieve IT beveiliging is de aanschaf en installatie van technische oplossingen. Om uw applicaties en data goed te beveiligen is het onder andere ook noodzakelijk dat uw ICT systemen geconfigureerd en onderhouden worden. U kunt bij ons terecht voor diverse technische vraagstukken en uitdagingen op het gebied van netwerken en IT security. Wij kunnen u op dit gebied onder andere ondersteunen met de volgende business consultancy diensten:
  • Network Security Assessment
  • Site Survey
  • Kwetsbaarheidsscan
Lees verder hoe zo’n consultancy dienst ingevuld wordt.

Network Security Assessment

Dankzij de hedendaagse digitalisering en de mogelijke cyber risico’s is het belangrijk dat u zich afvraagt of uw firewall nog wel opgewassen is tegen deze dreigingen. Dit is een van de vraagstukken waar de Network Security Assessment antwoord op geeft. Uw netwerk wordt onder de loep genomen en worden beoordeeld op ontwerp, inrichting en veiligheid.

Site Survey

Middels een Site Survey meten wij de Wi-Fi dekking op bij de voor u gewenste locatie. Dit kan zijn om te meten of de locatie geschikt is voor Wi-Fi en kan zorgen voor een advies voor het verbeteren van het Wi-Fi netwerk. Ook worden met detectie de mogelijke stoorzenders gemeten en onderzocht. De Site Survey kan geleverd worden inclusief Spectrum Analyse.

Kwetsbaarheidsscan

De kwetsbaarheidsscan brengt voor u in kaart welke IT systemen (netwerk componenten, servers, etc.) onvoldoende zijn beveiligd doordat deze niet op de juiste manier zijn geconfigureerd en/of onderhouden zijn. Deze scan wordt grotendeels geautomatiseerd uitgevoerd en onderzoekt uw beveiligingssystemen op diverse kwetsbaarheden.

Meer informatie over technische consultancy

Indien u meer informatie wilt, of met ons van gedachten wilt wisselen over wat wij voor kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.