Terugblik De Toekomst is Nu - Lantech event 2019

De Lantech dag van 8 oktober met als thema: De Toekomst is Nu! is een geslaagde dag geworden.

146 gasten zijn in het Nationaal Militair Museum een dag lang ondergedompeld in de laatste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van cloud infrastructuren, connectivity en security. De rode draad van de dag was hoe je je als organisatie en individu beweegt in de transformatie van traditionele infrastructuren naar cloud gebaseerde infrastructuren en welke impact dit heeft op organisaties, technologie, security, beheer, functies en rollen.

Mede sponsors van deze dag waren onze partners Extreme Networks (voormalig Aerohive Networks), Palo Alto Networks, Cisco, Proofpoint en Dell. Zij hebben met hun support deze dag mede mogelijk gemaakt.

Wij hoorden dat iedereen een leuke en inspirerende dag heeft gehad, die heeft geleid tot nieuwe ideeën, inzichten en/of een nieuwe of intensivering van de relatie met Lantech. Het afsluitende verhaal van Richard van Hooijdonk was natuurlijk ook 1 om over na te denken; hoe je om wil gaan met technologische veranderingen, of je een witte of bruine beer ben, ethische vraagstukken en welke rol je hier in kan spelen.

Iedereen tot de volgende keer!

Download de presentaties

    Selecteer hier de presentaties die je wilt downloaden