Veilig draadloos wifi

De afgelopen jaren is het gebruik van mobiele apparaten op de werkvloer flink toegenomen. Deze toename zien we bij iedereen en bij elke branche geeft het weer andere uitdagingen. Lantech is dé adviseur op het gebied van veilig draadloos WiFi netwerk.

Veilig draadloos WiFi

Mobile Device management (MDM) een oplossing om goed in te spelen op de BYOD-trend, maar deze is puur gericht op het maken van beleid en het beheer(o.a. van het blokkeren en wissen) van deze mobiele apparaten. Naas MDM willen organisaties ook:
  • Controle en beheer over veilige toegang tot e-mail
  • Controle en beheer over veilig gebruik van applicaties
  • Controle en beheer over veilig gebruik van bestandenVeilig draadloos wifi
Benieuwd naar de mogelijkheden voor een veilig draadloos WiFi netwerk? Neem contact op!

Een hedendaagse mobile security oplossing dient dan ook verder te
gaan dan alleen MDM, maar juist meer richting de organisatie. Ofwel, van MDM naar EMM: Enterprise Mobily Management.

Beveiliging WiFi netwerk

Een betrouwbaar netwerk voor uw organisatie is onmisbaar en de beveiligingssystemen moeten eenvoudig met de verandering mee kunnen gaan. Daarom gebruikt Lantech Aerohive Networks oplossing: De Next Generation.

U kunt per groep of apparaat de veiligheid waarborgen en apparaten die besmet zijn met gevaarlijke virussen worden automatisch uit het netwerk gesloten.

Ja, ik wil een veilig draadloos WiFi netwerk!

Laat hieronder een telefoonnummer achter, zodat wij u terug kunnen bellen of vraag vrijblijvend een offerte aan!


Waarom kiezen voor Lantech?

Wij hebben een uitgebreid portfolio waarin wij met de juiste kennis, betrouwbare en veilige producten, op gebied van veilig draadloos wifi, gerealiseerd hebben. Betrouwbaarheid zit in ons DNA:

Dienstbaar: De motivatie om als individu en als team voor IT beheer het verschil te willen en kunnen maken, zodat we ons in positieve zin onderscheiden.
No-Nonsense: De werkhouding en betrokkenheid waarmee we tot meerwaarde bij onze klanten komen; betrokken, uitmuntend, hardwerkend, open en eerlijk.
Aanspreekbaar: We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, daar mag u ons op aanspreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor netwerk beveiliging? Neem contact op!
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.