Versterk ons team

Toppers gezocht
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers met een passie voor IT-Security. Door de groei die wij op dit moment meemaken zijn we op zoek naar nieuwe Lantech toppers. Op dit moment zijn wij op zoek naar de volgende versterkingen:
Stages en afstuderen
De jeugd heeft de toekomst. Daarom stimuleren wij studenten om hun stage bij ons af te ronden. Als je bij ons stage loopt lever je een belangrijke bijdrage aan de oplossingen en diensten die wij onze klanten bieden. Je bent bij ons dus een belangrijke schakel in de organisatie. Wil je bij ons stage lopen? Neem dan contact op via gkerkhof@lantech.nl.

Meer weten
Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande functies stuur dan een e-mail naar onze afdeling Personeelszaken. Dit geldt ook voor het versturen van een open sollicitatie. Wij zullen dan de sollicitatie in behandeling nemen en z.s.m. een reactie geven.

Interesse in een stageplek bij Lantech? Stuur dan een open sollicitatie naar onze afdeling Personeelszaken. Wij zullen dan intern bekijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.