Waarom Lantech

Omdat iedereen een werkomgeving verdient die veilig, betrouwbaar en beheersbaar is.

Lantech is een gedegen IT-bedrijf, dat sinds 1983 een respectabele klantenkring heeft opgebouwd. Met hoog gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers, en door goed te luisteren, hebben we in West-Europa succesvolle projecten afgerond. Daarbij is de inzet van innovatieve technologie leidend, omdat het in de regel structurele verbeteringen oplevert tegen lagere kosten. In dat opzicht kiezen we samen met u voor de beste oplossingen, ook als het gaat om een keuze voor leveranciers. Met zogenaamde ‘best of breed’ fabrikanten waarborgen we de kwaliteit van onze producten en diensten. Wij delen graag onze expertise met u in een wereld waar het IT-netwerk, email en het world wide web bedrijfskritische toepassingen zijn geworden. Ook wanneer het gaat om aanvullende support of monitoring en beheer van uw IT-infrastructuur kunt u bij ons terecht. Prettig en integer zaken doen vormen voor ons belangrijke kernwaarden.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.