Chat with us, powered by LiveChat
Meer weten over werken bij Lantech? Onze mensen vertellen je er graag meer over!

Vacatures

Lantech is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Wil je graag deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis. Reageer dan op één van de openstaande functies of stuur een open sollicitatie.

Solliciteren kan door een mail te sturen met een up-to-date cv + motivatie.

Sr. Network Security Engineer

In verband met onze groeiambities is Lantech op zoek naar twee Sr. Network Security Engineers voor de uitbreiding van het solution team.

Als Sr. Network Security Engineer adviseer en implementeer je netwerk en security oplossingen bij onze klanten.

Lees meer over deze vacature

Business Controller

Lantech biedt een uitdagende rol in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het ook voor finance & control een boeiende wereld om in te werken. Het mooie van deze aangeboden functie is dat het meerdere aspecten van het Control-vak kent.

Lees meer over deze vacature

Projectmanager

Als Projectmanager ben je de spil in het web tussen de klant, sales en onze delivery organisatie die hoogwaardige netwerken en security infrastructuren bouwen. Je kunt zelfstandig een project plan maken en het project leiden. Een project kan een paar dagen zijn tot enkele maanden doorlooptijd en kan variëren van een complexe netwerk of firewall migratie tot en met een transitie van het netwerkbeheer van een klant naar onze eigen managed services.

Lees meer over deze vacature

Support Engineer 2nd line

Op onze Servicedesk zijn de 2nd line medewerkers verantwoordelijk voor de invulling van onze Managed Services.

Zij zijn voor onze klanten het technisch aanspreekpunt voor vragen en problemen.

Lees meer over deze vacature

Accountmanager New Business Networking & Security

In verband met onze sterke groeiambities is Lantech op zoek naar een accountmanager New Business IT Networking & Security voor de uitbreiding van ons sales team.

Ben jij dé gedreven New Business accountmanager die houdt van kwalitatieve inhoudelijke security en networking trajecten en die ervaring heeft met het ontwikkelen van nieuwe prospects en klanten? Reageer dan vandaag nog!

Lees meer over deze vacature