Meer weten over werken bij Lantech? Onze mensen vertellen je er graag meer over!

Vacatures

Lantech is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Wil je graag deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis. Reageer dan op één van de openstaande functies of stuur een open sollicitatie.

Solliciteren kan door een mail te sturen met een up-to-date cv + motivatie.

Accountmanager Networking, Security en Managed Services

Ben jij dé gedreven accountmanager die blij wordt van managed services, cybersecurity en networking projecten en die ervaring heeft met het ontwikkelen van nieuwe prospects en klanten? Reageer dan vandaag nog!

Lees meer over deze vacature

Network & Security Engineer

Ondanks Corona blijven wij als Lantech groeien en zijn daarom op zoek naar meerdere Network & Security Engineers voor de uitbreiding van het technical solutions team.

Als Network & Security Engineer adviseer en implementeer je complexe netwerk en security oplossingen bij onze klanten.

Lees meer over deze vacature

Support Engineer Networking & Security

Ondanks Corona blijven wij als Lantech groeien en zijn daarom op zoek naar meerdere Support Engineers met networking en security kennis en/of ambities. Je komt te werken in ons Network & Security Operations Center (NSOC) te Amersfoort.

Lees meer over deze vacature