Vragen? Neem contact op met Lantech

Vacatures

Lantech is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Wil je graag deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis. Reageer dan op één van de openstaande functies of stuur een open sollicitatie.

Solliciteren kan door een mail te sturen met een up-to-date cv + motivatie.

Sr. Network Security Engineer

In verband met onze groeiambities is Lantech op zoek naar twee Sr. Network Security Engineers voor de uitbreiding van het solution team.

Als Sr. Network Security Engineer adviseer en implementeer je netwerk en security oplossingen bij onze klanten.

Lees meer over deze vacature

Business Controller

Lantech biedt een uitdagende rol in een dynamische omgeving. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het ook voor finance & control een boeiende wereld om in te werken. Het mooie van deze aangeboden functie is dat het meerdere aspecten van het Control-vak kent.

Lees meer over deze vacature

Solution Engineer

Je hebt een brede kennis van networking infrastructuren, bent vertrouwd met onder andere firewalling, routing, switching, IPSEC, SSL, VPN, IPS en NAC en hebt bij voorkeur specialistische kennis op het gebied van firewalls, wireless netwerken, email-, authenticatie- en/of security oplossingen. Je combineert een passie voor techniek met gezonde dosis realiteitszin, inzicht in de bijbehorende processen en oog voor de gebruikersaspecten in organisaties. Je functioneert en communiceert op HBO+ niveau.

Lees meer over deze vacature

Medewerker Commerciële Binnendienst

Als Commerciële Binnendienst medewerker ben je de spil in het web van de salesafdeling en ondersteun je het team met het maken van offertes, orderverwerking, inkoop en campagnes.

Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Lees meer over deze vacature

Neem contact met ons op