Meer weten over werken bij Lantech? Onze mensen vertellen je er graag meer over!

Vacatures

Lantech is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Wil je graag deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis. Reageer dan op één van de openstaande functies of stuur een open sollicitatie.

Solliciteren kan door een mail te sturen met een up-to-date cv + motivatie.

Medewerker Commerciële Binnendienst (parttime/fulltime)

Als Commerciële Binnendienst medewerker ben je de spil in het web van de salesafdeling en ondersteun je het team met het maken van offertes, orderverwerking, inkoop en campagnes.

In deze functie ga je deel uitmaken van het sales team. Ons sales team bestaat momenteel uit 4 Accountmanagers en 2 Commerciële Binnendienst medewerkers.

Lees meer over deze vacature

Network & Security Engineer

In verband met onze groeiambities is Lantech op zoek naar meerdere Network & Security Engineers voor de uitbreiding van het solution team.

Als Network & Security Engineer adviseer en implementeer je complexe netwerk en security oplossingen bij onze klanten.

Lees meer over deze vacature

Support Engineer Networking & Security

In verband met onze groeiambities is Lantech op zoek naar twee Support Engineers voor de uitbreiding van ons support/beheer team. Zij zijn voor onze klanten het technisch aanspreekpunt networking en security.

Lees meer over deze vacature

Project Manager

Als Project Manager ben je de spil in het web tussen de klant, sales en onze delivery organisatie die hoogwaardige netwerken en security infrastructuren bouwt. 

 

Lees meer over deze vacature