Vragen? Neem contact op met Lantech

Accountmanager New Business Networking & Security

In verband met onze sterke groeiambities is Lantech op zoek naar een accountmanager New Business IT Networking & Security voor de uitbreiding van ons sales team. 

Ben jij dé gedreven New Business accountmanager die houdt van kwalitatieve inhoudelijke security en networking trajecten en die ervaring heeft met het ontwikkelen van nieuwe prospects en klanten? Reageer dan vandaag nog! Lantech is een waanzinnig leuk en snel groeiend bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

De functie

Je gaat zelfstandig aan de slag en gaat op zoek naar nieuwe business opportunities en klanten op het gebied van networking & security. Ons klantenbestand wordt door jouw komst uitgebreid met projecten in middelgrote en grote ondernemingen.

Je bent eindverantwoordelijk voor het totale sales proces, je weet je eigen agenda te vullen, de juiste DMU aan te spreken en een totaal oplossing van producten en managed services te verkopen. Hierin werk je samen met de pre-sales solution engineers van Lantech en leveranciers.

Je blijft verantwoordelijk voor je eigen klanten om een optimale klanttevredenheid te realiseren en opportunities te spotten voor cross & upsell.

De ideale kandidaat

 • Gedreven sales hunter die zelfstandig de markt bewerkt, opportunities vindt en opdrachten kan closen;
 • Minimaal 2 jaar bewezen trackrecord in account management en New Business sales;
 • Kennis van strategisch account management B2B en multi-level selling;
 • HBO+ opleiding;
 • Algemene kennis van diensten en producten in het IT Networking & Security;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden:

 • Goede vaste beloning in lijn met opleiding en ervaring;
 • Bonusplan met mogelijkheid tot over score en accelerator plan;
 • Lease auto;
 • Uitdagende salesfunctie met de mogelijkheid om actief mee te denken, bouwen en groeien met de organisatie;
 • Enthousiaste en professionele collega’s die de belangen van onze klanten vertegenwoordigen;
 • De mogelijkheid om met de modernste oplossingen op het gebied van IT infrastructuur en security te werken;
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling in lijn met persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen;
 • Een dynamisch bedrijf met ambitieuze groeiplannen.

Als de volgende persoonskenmerken je aanspreken: passie voor sales en IT networking & security, gedreven, betrokken, klantgericht, teamspeler en een can do mentaliteit, dan ben jij de collega die wij zoeken en bieden we je een fantastisch leuke job in een sterk groeiend bedrijf.

Lantech

Lantech is een gespecialiseerde leverancier van netwerk en security oplossingen voor middelgrote en grotere bedrijven. Wij behoren tot de leidende partijen in de markt op het gebied van wireless oplossingen van Aerohive en security oplossingen van Palo Alto Networks en beschikken over een professioneel team van specialisten die elkaar naar een steeds hoger niveau brengen. Lantech heeft de doelstelling om de meest innovatie netwerk en security leverancier van Nederland te zijn en een preferred werkgever waar je fluitend naar je werk gaat en weer fluitend naar huis.

Interesse/solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan via vacatures@lantech.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.