Chat with us, powered by LiveChat
Vragen? Neem contact op met Lantech

Solutions engineer

Lantech richt zich op het adviseren, implementeren, herinrichten en beheren van ICT–infrastructuren van bedrijven en instellingen. Lantech is een groeiende en innovatieve speler in de ICT-markt heeft als missie een netwerk infrastructuur voor klanten te realiseren waarmee zij het maximale uit hun bedrijf kunnen halen. Wij werken hiervoor samen met gerenommeerde partners in de security markt, waaronder Palo Alto Networks, Aerohive Networks, Cisco, HP en Proofpoint.

Klanten van Lantech zijn spelers in educatie, zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. De medewerkers van Lantech zijn professional, zij geven de expertise naar de opdrachtgevers vorm en zijn daarmee een belangrijke bijdrage van de organisatie.

De ideale kandidaat

Je hebt een brede kennis van networking infrastructuren, bent vertrouwd met onder andere firewalling, routing, switching, IPSEC, SSL, VPN, IPS en NAC en hebt bij voorkeur specialistische kennis op het gebied van firewalls, wireless netwerken, email-, authenticatie- en/of security oplossingen. Je combineert een passie voor techniek met gezonde dosis realiteitszin, inzicht in de bijbehorende processen en oog voor de gebruikersaspecten in organisaties. Je functioneert en communiceert op HBO+ niveau.

Wat bieden we je?

Lantech is een kennisbedrijf van louter specialisten, onze mensen (en jij dus ook) willen zichzelf daarom graag verder ontwikkelen in ICT en in het bijzonder binnen het eigen specialisme. In dit kader bieden we een uitdagende werkomgeving waarin we continue vernieuwend bezig zijn met Next Generation oplossingen voor onze klanten. Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Verder word je goed begeleid bij je loopbaanplannen en is er een opleidingsbudget beschikbaar (geld én tijd) waardoor je zelf invloed hebt op de ontwikkeling van je eigen carrière.

Interesse/solliciteren?

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan via mail.