Support Specialist Infrastructuur & Security

In verband met onze groeiambities is Lantech op zoek naar twee Support Engineers Networking & Security.

Lantech is een gespecialiseerde leverancier en dienstverlener van networking en security oplossingen voor middelgrote en grotere bedrijven. Wij voeren het support en beheer uit van de IT infrastructuur van inmiddels meer dan 100 organisaties in Nederland. Lantech is gespecialiseerd in onder andere de producten van Cisco, HP Aruba, Extreme Networks, Dell en Palo Alto Networks. Wij beschikken over een team van ervaren specialisten die elkaar naar een steeds hoger niveau brengen. Lantech heeft de doelstelling om de meest innovatieve netwerk en security dienstverlener van Nederland te zijn en een geweldige werkgever waar je fluitend naar je werk gaat en fluitend weer naar huis.

De functie

Onze Support Engineers zijn het eerste technische aanspreekpunt voor onze klanten en zorgen ervoor dat klanten zo min mogelijk netwerk en/of security verstoringen te verduren hebben. Een super belangrijke job dus!

Jouw aanspreekpunt bij onze klanten zijn vaak de IT beheerders bij middelgrote tot grote organisaties. De Support Engineer behandelt 1ste en 2de lijns tickets op het gebied van wireless, connectivity, switching, firewalling en security. Onze Support Engineers monitoren de IT infrastructuur van onze klanten en voeren op afstand de noodzakelijke wijzigingen uit (incident management, change management, problem management). Tevens bewaakt de Support Engineer de aan hem/haar toegekende 3de lijns tickets die zijn doorgezet naar onze Technical Engineers of betreffende fabrikant.

Kortom: je bent een heel belangrijke schakel in de dienstverlening richting onze klanten. Omdat wij onze dienstverlening persoonlijk maken krijg jij als ”huistechnicus” ook de verantwoordelijkheid over een select aantal klantomgevingen.

De functie wordt in teamverband uitgevoerd op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

De ideale kandidaat

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega:

 • Woonachtig in de omgeving van Amersfoort;
 • Goede kennis en ervaring met support en/of beheer van middelgrote tot grote netwerken;
 • Certificeringen van netwerkproducten zoals Cisco, HP Aruba, Dell, Palo Alto Networks, Fortinet, VMWare, Microsoft networking;
 • Opleidingsniveau MBO+/HBO;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Goede contactuele eigenschappen;
 • Stressbestending;
 • Minimaal enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Bereidheid tot het invullen van periodieke 7/24 standby diensten

Als de volgende persoonskenmerken je aanspreken; technisch, kritisch, collegiaal, teamplayer, servicegericht, professioneel (passie voor het vak) en can do mentaliteit, dan ben jij de collega die wij zoeken en bieden we je een fantastisch leuke job in een sterk groeiend bedrijf.

Een trainingsprogramma is onderdeel van het inwerktraject.

Wij bieden

 • Een marktconforme beloning in lijn met opleiding en ervaring;
 • Enthousiaste en professionele collega’s die de belangen van onze klanten vertegenwoordigen en in een informele sfeer hun werk doen;
 • De mogelijkheid om hands-on met de modernste oplossingen op het gebied van IT infrastructuur en security te werken;
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling in lijn met persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen;
 • Een dynamisch bedrijf met ambitieuze groeiplannen.

Lantech is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Wil je graag deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, reageer dan gelijk op deze functie.

Interesse/solliciteren

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan via vacatures@lantech.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Rengelink, Operations Manager: T +31 884637744.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.