Support Engineer 2nd line

In verband met onze groeiambities is Lantech op zoek naar een Support Engineer 2nd line voor uitbreiding van onze servicedesk NOC / SOC.

Lantech is een gespecialiseerde leverancier van netwerk en cybersecurity oplossingen voor middelgrote en grotere bedrijven. Wij behoren tot de leidende partijen in de markt op het gebied van networking oplossingen zoals Aerohive Networks, HP, Cisco en cybersecurity oplossingen van Palo Alto Networks en Proofpoint. Wij beschikken over een professioneel team van specialisten die elkaar naar een steeds hoger niveau brengen. Lantech heeft de doelstelling om de meest innovatieve netwerk en security leverancier van Nederland te zijn en een preferred werkgever waar je fluitend naar je werk gaat en fluitend weer naar huis.

De functie

Op onze Servicedesk zijn de 2nd line medewerkers verantwoordelijk voor de invulling van onze Managed Services. Zij zijn voor onze klanten het technisch aanspreekpunt voor vragen en problemen, zorgen voor remote monitoring van de netwerken, voeren op afstand de noodzakelijke wijzigingen door en houden de documentatie bij. Wij maken onze dienstverlening persoonlijk; als huistechnicus krijg je een verantwoordelijkheid over een vaste set klanten.

De ondersteuning wordt primair gegeven op onze Secure Solutions en generieke netwerken. Hierbij zijn de volgende productgroepen gedefinieerd; Wireless, Firewalls, Routing en switching, NAC, SIEM, mail security. De functie wordt in teamverband uitgevoerd op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

De ideale kandidaat

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega:

 • Woonachtig in de omgeving van Amersfoort;
 • Opleidingsniveau MBO+/HBO;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
 • Uitstekende contactuele eigenschappen;
 • Stressbestending;
 • Administratief sterk;
 • Minimaal enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Bereidheid tot het invullen van standby diensten;
 • Trainingen gevolgd en certificeringen behaald op een of meerdere van de bovenstaande productgroepen. Actuele certificering op één of meer van de volgende merken is een pré: Aerohive, ProofPoint, Varonis, PaloAlto Networks, Logrhythm, HP, Cisco, Microsoft, VMware.

Als de volgende persoonskenmerken je aanspreken; collegiaal, teamplayer, loyaal, betrokken, oplossingsgericht, professioneel (passie voor het vak), can do mentaliteit, dan ben jij de collega die wij zoeken en bieden we je een fantastisch leuke job in een sterk groeiend bedrijf.
Een uitgebreid trainingsprogramma is onderdeel van het inwerktraject.

Wij bieden

 • Een marktconforme beloning in lijn met opleiding en ervaring;
 • Enthousiaste en professionele collega’s die de belangen van onze klanten vertegenwoordigen en in een informele sfeer hun werk doen;
 • De mogelijkheid om hands-on met de modernste oplossingen op het gebied van IT infrastructuur en security te werken;
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling in lijn met persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen;
 • Een dynamisch bedrijf met ambitieuze groeiplannen.

Lantech is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Wil je graag deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, reageer dan gelijk op deze functie.

Interesse/solliciteren

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan via vacatures@lantech.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ron Rengelink, Operations Manager: T +31 884637744.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.