Chat with us, powered by LiveChat
Vragen? Neem contact op met Lantech

Projectmanager

In verband met onze groeiambities is Lantech op zoek naar een project manager binnen het solutions team. 

Lantech is een gespecialiseerde leverancier van netwerk en security oplossingen voor middelgrote en grotere bedrijven. Wij behoren tot de leidende partijen in de markt op het gebied van networking oplossingen zoals Aerohive Networks, HP, Cisco en cybersecurity oplossingen van Palo Alto Networks en Proofpoint. Wij beschikken over een professioneel team van specialisten die elkaar naar een steeds hoger niveau brengen. Lantech heeft de doelstelling om de meest innovatieve netwerk en security leverancier van Nederland te zijn en een preferred werkgever waar je fluitend naar je werk gaat en fluitend weer naar huis.

De functie

Als Project Manager ben je de spil in het web tussen de klant, sales en onze delivery organisatie die hoogwaardige netwerken en security infrastructuren bouwt. Je kunt zelfstandig een project plan maken en het project leiden. Een project kan een paar dagen in beslag nemen, maar kan ook enkele maanden doorlooptijd hebben en kan variëren van een complexe netwerk of firewall migratie tot en met een transitie van het netwerkbeheer van een klant naar onze eigen managed services.

Door je ervaring en de manier waarop je communiceert word je van nature als “trusted advisor” gezien. Tijdens de pre-sales fase word je al betrokken en tijdens de implementatie ben je verantwoordelijk voor het project om dit in samenwerking met collega’s en externe partijen tot een succes af te ronden. Klanttevredenheid staat hierin bovenaan.

Je hebt enkele jaren ervaring met projectmanagement en kennis en/of ervaring op het gebied van security en networking. Het kan ook zijn dat je een technisch-commerciële rol heb gehad en toe bent aan een nieuwe stap. De functie wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor in Amersfoort en bij klanten op locaties door heel Nederland.

De ideale kandidaat

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega:

 • Opleiding en/of ervaringsniveau HBO+;
 • Aantal jaren ervaring met project management bij middelgrote en grote projecten;
 • Ervaring met project management methodieken zoals Prince2;
 • Ervaring met service management zoals ITIL;
 • Commercieel gevoel;
 • Tenminste een goede basiskennis van IP networking, switching, routing, wireless en firewalling;
 • Minimaal enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen, je kunt uitstekende presentaties geven en project plannen presenteren;
 • Je kan heel goed meedenken in de processen van de klant en weet dit te vertalen naar de juiste aanpak en fasering;
 • Ervaring met de volgende merken is een pré: Aerohive, Palo Alto Networks, HP, Cisco, Microsoft Azure.

Als de volgende persoonskenmerken je aanspreken: passie voor kwaliteit en klanttevredenheid, betrokken, gedreven, teamspeler en een can do mentaliteit, dan ben jij de collega die wij zoeken en bieden we je een fantastisch leuke job in een sterk groeiend bedrijf.

Wij bieden

 • Beloning in lijn met ervaring;
 • Uitdagende spilfunctie met de mogelijkheid om actief mee te denken, te bouwen en te groeien met de organisatie;
 • Enthousiaste en professionele collega’s die de belangen van onze klanten vertegenwoordigen;
 • De mogelijkheid om met de modernste oplossingen op het gebied van IT infrastructuur en security te werken;
 • Ruimte voor opleiding en ontwikkeling in lijn met persoonlijke ambities en bedrijfsdoelstellingen;
 • Een dynamisch bedrijf met ambitieuze groeiplannen.

Lantech is een waanzinnig leuk bedrijf om bij te werken. Wij bieden je de kans om te werken met state-of-the-art technologie, de mooiste klanten met uitdagende projecten en de beste mensen in het vakgebied.

Wil je graag deel uitmaken van een sterk groeiende organisatie met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling, fluitend naar je werk en fluitend weer naar huis, reageer dan gelijk op deze functie.

Interesse/solliciteren

Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij jouw sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV + een motivatie, graag tegemoet. Solliciteren kan via mail. Voor meer informatie kun je contact opnemen met managing director Sebastiaan Kors: T +31 (0)88 4637744

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.