Wie zijn wij

Lantech is een bijzonder bedrijf. Bijzonder omdat we niet alleen succesvol zijn in projecten, maar ook in onze diensten. En dat in heel West Europa. We nemen de zorg uit handen van onze klanten en geven ze er continuïteit en veiligheid voor terug. Zij vinden dat vanzelfsprekend in een wereld waar het IT-netwerk, email en het world wide web bedrijfskritische toepassingen zijn geworden. Al ruim een kwart eeuw spelen we actief in op de ontwikkelingen in de ICT en de mogelijkheden die dit biedt voor onze klanten.

Meer dan 30 jaar ervaring
De wereld verandert snel en de mogelijkheden van ICT voor organisaties nemen toe. Maar hierdoor ontstaat er ook continu de vraag naar nieuwe – Next Generation – oplossingen om de IT-omgeving te beveiligen. Sinds 1983 ondersteunen wij klanten in het adviseren en realiseren van een veilige IT-Infrastructuur. We zijn daarbij meer dan alleen een ICT-dienstverlener, maar juist een partner voor onze klanten.

De inzet van innovatieve technologie is bij ons leidend. Samen met u kiezen wij voor de beste oplossing. Wij delen graag onze expertise met u in een telkens veranderende wereld waarin uw IT-netwerk veilig, betrouwbaar en beheersbaar moet blijven. Ook wanneer het gaat om aanvullende support of monitoring en beheer van uw IT-infrastructuur kunt u bij ons terecht.
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.