Zomeractie 2017 | Vind de schat: ijs voor de hele afdeling

Deze zomer kunt u mooie prijzen winnen bij Lantech! Volg de route op de schatkaart, trotseer onder andere de WiFi Woestijn en het Phishing Paradijs en krijg onderweg mooie en handige gadgets. Ga uiteindelijk voor de fantastische traktatie bij het vinden van de schat: ijs voor de hele afdeling!
Begin dus nu!

Start hier
De eerste uitdaging is het passeren van de Vulnerability Vulkaan. Om de Bergketen van Correlatie te kunnen bereiken moet u langs deze vulkaan. In de Bergketen ligt de eerste gadget op u te wachten: een multikabel van LogRhythm.
Beantwoord hier de eerste vier vragen om de Vulnerability Vulkaan te passeren en een multikabel vrij te spelen!

Volg de route!
Tijdens de route wordt u gevraagd diverse vragen te beantwoorden die betrekkingen hebben op onze oplossingen. Door deze te beantwoorden helpt u ons en onze partners de producten te verbeteren en nog beter op uw wensen en behoeften af te stemmen.

De antwoorden helpen ook mee met het benchmarkt onderzoek dat Lantech momenteel doet. Wanneer u interesse heeft in het ontvangen van het onderzoek, kunt u dit bij de laatste vragenronde aangeven.

Na het vrijspelen van de eerste gadget ontvangt u de route voor het volgende gedeelte. Naast de multimedia kabel liggen een powerbank, waterdichte tas en camelback drinkfles op u te wachten! Meedoen kan tot en met 30 september 2017.


Deze zomeractie wordt mogelijk gemaakt door Daniël Verheijen (Exclusive Networks, ontwerper schatkaart) en Aerohive Networks, Barracuda Networks, LogRhythm en Palo Alto Networks (gadgets).
WHITEPAPER DOWNLOADEN
Hartelijk dank voor uw aanvraag.

Er gebeurt veel op het snijvlak van de IT-Infrastructuur en Security. Graag houden wij u online op de hoogte over actuele zaken, nieuws en producten op het gebied van IT-Security.

Mocht u hierna nog vragen hebben dan staan we u graag te woord. U kunt ons bereiken via sales@lantech.nl of 088-4637744.

Met vriendelijke groet,

Lantech teamDank u voor het downloaden van de White Paper! Mocht u problemen hebben met het downloaden klik dan met de rechter muisknop op de download link en bewaar de link handmatig.